Граждани отново протестираха пред съда и прокуратурата в Пловдив след

...
Граждани отново протестираха пред съда и прокуратурата в Пловдив след
Коментари Харесай

Нов протест пред съда в Пловдив във връзка с убийството на Димитър от Цалапица

Граждани още веднъж стачкуваха пред съда и прокуратурата в Пловдив след убийството на 24-годишния Димитър от Цалапица, като жителите на селото организираха среща с ръководството на полицията и чакат вести от органите на реда по случая, оповестява Нова телевизия. 

Двамата упрекнати близнаци не престават да бъдат арестувани, откакто те персонално не желаеха по-леки ограничения заради боязън от вероятни саморазправи.

Жителите на Цалапица стачкуваха спокойно пред съда. Те показаха опасения, че " всички закони си имат малки врати " и упорстват за правдивост.

Хората от Цалапица настояха за оптимално строго наказване както за близнаците, по този начин и за обвинения за убийството, за който е издадена европейска заповед за арест.

На среща в читалището на Цалапица хората насочиха въпросите си към управлението на полицията в Пловдив и желаеха санкции за служителите на реда и началника на Районното ръководство в Стамболийски.

От понеделник в селото ще има полицейски контрольор , който ще бъде разполагаем на хората, с цел да приема сигнали, осведомят от Би Ти Ви.

Хората са поискали слагането на още охранителни камери . Полицейското наличие в Цалапица ще е непрекъснато , като денем ще има пост от Жандармерията в Пловдив, а през тъмната част - профилирани полицейски сили.

Ще има по-строги инспекции за алкохол и опиати. Станало е ясно, че в този момент се правят разнообразни инспекции в РПУ Стамболийски дали са прикривани сигнали и закононарушения за две години обратно.
 Цалапица упорства за законови промени с по-тежки санкции
Цалапица упорства за законови промени с по-тежки санкции

Недоволни жители уважиха паметта на Димитър Малинов и организираха протестно шествие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР