Граждани от Спаси София и жители на кварталите Надежда и

...
Граждани от Спаси София и жители на кварталите Надежда и
Коментари Харесай

Жители нападат Спаси София за разкритията им за корупция в ремонта на Северния парк

Граждани от " Спаси София " и поданици на кварталите " Надежда " и " Свобода " сблъскаха позиции за Северния парк. Ще борим ли корупцията, заяде се жителка на квартала. Ще представим доказателства, дадоха отговор й уредниците.

Не виждаме какъв е казусът в Северния парк, опазиха придобивките жителите на кварталите, които употребяват парка за отдих. Този парк не е ремонтиран от 30 години, скочиха жителите. Защо не скачахте като нямаше ни една лампа тука?, възрази различен жител. Това е най-хубавият парк в София, отбрани парка още един гражданин на квартала.

Други пък видяха политически миг и предизборни цели в разкритията на " Спаси София ", защото един от представителите е претендент за областен кмет в Княжево. Жителите се заканиха да отидат на полемиката му. Няма корупция тука, скочиха недоволните.

Мисля, че хората са подведени, съобщи Борис Бонев от " Спаси София ". Надписва се от детски люлки, сподели още той. Всички жители на София са ощетени, безапелационен беше Бонев.

Той упорства за бистрота при публичните поръчки. Трябва да се обезпечи конкурентна среда, счита още Борис Бонев.

Цялата информация за нарушаванията ще бъдат дадени в прокуратурата. Има редица нарушавания в ремонта на този парк, съобщи той.

338 хиляди лева ще коства новото съоръжение на част от парка. От " Спаси София " са поискали други предложения и те са доста по-евтини. Монтирани са люлки от друга компания съгласно " Спаси София ".

Говорите си празни приказки, ядосаха се хората. Преди нямаше пейки, имаше единствено наркомани и пияници, опазиха люлките хората от кварталите.

" Абсурдни цени съгласно Спаси София са препоръчани и за аксесоарите за кучета. Има резултати и те се виждат, отново се ядосаха жителите от кварталите. Вие сте претендент за кмет на различен регион, нападна гневна гражданка. Ти какво облагороди, бе тигре, съобщи сресан мъж. Ще закъснеете за личното си предизборно събитие, захапа жителка на квартала. Защо не спасихте София преди 76 години, включи се и пенсионер с бастун. Вие по кое време сте идвали в Надежда? ", попитаха още хората.

Хората имат право да показват мнението си, не се даде Борис Бонев. По думите му доказателствата, с които разполага " Спаси София " са безапелационни. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР