Граждани организира тв петък (27 октомври) отн 18 ч. протест

...
Граждани организира тв петък (27 октомври) отн 18 ч. протест
Коментари Харесай

Варненци излизат на протест заради Техническата гимназия

Граждани провежда тв петък (27 октомври) отн 18 ч. митинг поради ограничавания достъп до двора на Техническата гимназия във Варна. Недоволството ще бъде изразено на ул. „ Цанко Дюстабанов “ 10 против входа на учебното заведение, както и пред Регионалното ръководство на образованието на ул. „ Цар Симеон I “ 32, оповестява " Морето ".

Протестът е под наслов „ Допускане на жителите на жк.Победа в двора на ПТГ в извънучебно време- за спорт, отдих и детски игри, с цел да има къде безвредно да спортуват децата от квартала “.

Протестиращите канят шефа на гимназията, представител на РУО, представител на Община Варна.

„ Протест в името на обществената идея - да могат нашите деца да карат колело, да играят футбол, волейбол, баскетбол, без да се тормозим за тяхното здраве и живот. Да могат да вършат всичко това, само че не сред колите по паркингите и улиците в квартала, а в прелестния огромен двор на ПТГ - Варна, който в извънучебно време е необработен, само че и недосегаем за общността. Първият път се събрахме и успяхме да реализираме първата си цел - отваряне на учебното заведение за летният сезон, само че в този момент е заключено още веднъж. “, пишат още в поканата си жителите на квартала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР