Граждани на Община Несебър се събраха на мащабен протест срещу

...
Граждани на Община Несебър се събраха на мащабен протест срещу
Коментари Харесай

В Несебър ври и кипи! Стотици излязоха на протест срещу отцепването на Обзор!

Граждани на Община Несебър се събраха на огромен митинг против отделянето на Обзор. Сред тях има и поданици и от Обзор, Паницово, Баня, Приселци, Козница, Раковсково и Емона, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Не ни делете! Ние сме семейство " и " Несебър не се дели " са единствено част от апелите, които се виждат на саморъчно направени плакати.

" Община Несебър в годините е дофинансирала с доста средства град Обзор и всички съставни селища в близост. Този референдум е извършен доста небрежно и в своята същина и в заповедта, която е издал тогавашният регионален шеф и претекстовете, който са дали Министерство на районното развиване - е фиктивен. Има доста нарушени процедури по основаването и провеждането на този референдум.   

Когато вървя при тях те споделят – вие сте наши другари. Няма да позволим те да бъдат отделени и да бъдат дадени на Обзор. Жителите на Обзор са положителни хора, само че има такива, които желаят да прокарат частно – корпоративни ползи и по тази причина замесват всички съставни селища ", сподели пред сбралите се кметът на Несебър Николай Димитров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР