Граждани и медии са подали множество сигнали, че достъпът до

...
Граждани и медии са подали множество сигнали, че достъпът до
Коментари Харесай

Временно е спрян достъпът до справки с ЕГН в сайта на НОИ

Граждани и медии са подали голям брой сигнали, че достъпът до информации по ЕГН и ПИК в уеб страницата на Националния застрахователен институт не е вероятен.
Временно е спрян достъпът до информации по ЕГН и ПИК на Националната организация по приходите през уеб страницата на Националния застрахователен институт, оповестяват от Национален осигурителен институт. В момента се прави интензивна инспекция на случая и до цялостното изясняване на събитията достъпът до тези информации е блокиран.

В Института са постъпили сигнали на жители и медии, че на интернет страницата му може да се реализира невалидиран достъп за въпросните информации.

С персоналните ЕГН и ПИК се получават онлайн информации за обществено обезпечаване, информации от електронния указател на болничните листове, за парични компенсации и помощи, за парични компенсации за безработица.

Съобщението на страницата на Национален осигурителен институт е оповестено през днешния ден в 17:35 часа. От института прецизират, че всички други електронни услуги със свободен или стеснен достъп действат обикновено.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР