Графиците на ВиК ремонта вече са публикувани на , както

...
Графиците на ВиК ремонта вече са публикувани на , както
Коментари Харесай

След заканите за протест: Графиците на ВиК ремонта вече са публикувани на сайта дружеството и на Община Варна

Графиците на ВиК ремонта към този момент са оповестени на, както и на. Информация ще се разгласява регулярно , с цел да може жителите да бъдат осведомени за датите за дотъкмяване на започнатите сектори в региона на „ Траката “. Това съобщи заместник-кметът по инфраструктурата Пламен Китипов пред националните малките екрани по време на митинга, който бе проведен през днешния ден от поданици на „ Траката “. Причината е положението на улиците по време на ремонтните действия .

Проектът за създаване на водопреносната инфраструктура е на ВиК-Варна. Провеждаме интензивни срещи с техни представители. Вчера на следващата среща участваха и протестиращите . Имаме уверението от фирмите-изпълнители, че ремонтните действия по ул. „ 8-ма “ , която е основна в региона, ще приключат до 15 юни , изясни още зам.-кметът Китипов. По данни на ВиК там следва слагането на тръбопровод, след което тя ще бъде възобновена и асфалтирана с помощта и на Община Варна. 15 юни е срокът за привършване и на улиците с номера 3, 5 и 6.

Китипов сподели още, че това е план, който би трябвало да докара до задоволство на жителите поради построяването на нова инфраструктура и благоустрояване на територията. Въпросът е да се съблюдават периодите и да се прави качествено всеки детайл от строителството, сподели още зам.-кметът.

Припомняме, че на срещата през вчерашния ден в Община Варна бе контрактувано на видно място на всеки сектор да се слагат осведомителни табели с крайни дати, телефонни номера за връзка, както и да се показват обходни направления .

Участниците в срещата се схванаха още да не се разкопават нови улици , без да са приключени започнатите. Фирмите-изпълнители от своя страна дадоха обещание, че се стараят, макар усложненията, които имат на терен, да затварят дребни сектори и да обезпечат на жителите достъп до парцелите им по време на ремонтните работи.

Заради улици в окаяно положение: Варненци излизат на митинг

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР