Графикът на комисията по бюджет и финанси, e да можем

...
Графикът на комисията по бюджет и финанси, e да можем
Коментари Харесай

Каримански: До 1 юли ще имаме актуализиран бюджет. Ще направя всички усилия, ще работим и в събота

Графикът на комисията по бюджет и финанси, e да можем да приключим с трите бюджета - НЗОК, ДОО и държавния бюджет до 29 юни. До 1 юли ще имаме обновен бюджет. Ще направя всички старания, ще работим и в събота, тъй че да може във вторник да има изключително съвещание, на което може да се гледат бюджетите. Това съобщи ръководителят на комисията по бюджет и финанси и народен представител от " ИТН " Любомир Каримански пред публицисти в Народното събрание.

Всякакви спекулации от страна на политици, такива, които не са специалисти в региона на финансите, от страна на водачи на парламентарни групи, от страна на министри, че няма да бъде признат бюджета са лъжа, добави той, представен от novini.bg. Каримански означи, че може да има закъснение, само че ще бъде в границите на месец юли.

Националния застрахователен институт знае какви са предложенията за държавно публично обезпечаване. Имам удостоверение, че на база на двете нови импортирани оферти, едното на ГЕРБ, другото на Движение за права и свободи са прегледани от осигурителния институт. С предлагането импортирано от Министерски съвет стават три. Което предложение да бъде признато Национален осигурителен институт има подготвеност, посочи Каримански.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР