Графикът на Доминик Тийм през миналия сезон приключи с участието

...
Графикът на Доминик Тийм през миналия сезон приключи с участието
Коментари Харесай

Поредно разочарование: Тийм пропуска Мастърсите в Индиън Уелс и Маями

Графикът на Доминик Тийм през предишния сезон завърши с присъединяване на австриеца в ATP 250 шампионата в Майорка през месец юни. Получил сериозна травма в региона на китката, Тийм бе заставен да постави несвоевременен завършек на изявите си за годината, а и до в този момент първенецът от US Open 2020 отсъства от професинолния Тур. Почитателите на Доминик с неспокойствие чакат завръщането му на корта, но тази заран то за следващ път се отсрочи, тъй като Тийм се отхвърли както от конкуренцията в Индиън Уелс, по този начин и в Маями.

В малко видео послание в своя Instagram акаунт Тийм заяви на своите фенове, че се усеща чудесно на корта и контузията в китката му е напълно в предишното, само че без значение от това ще пропусне идните два Мастърс шампионата, с цел да направи своето дълго чакано завръщане на обичаната си настилка в Тура - клей. Ето какво точна показа той:

Dominic Thiem OUT of Indian Wells and Miami.

Plans to comeback for the clay season, 10 long months after his last match…
— José Morgado (@josemorgado)
„ Тренировките ми през тези няколко седмици минаха чудесно. Китката ми е изцяло възобновена, болката в ръката също отшумяв. Въпреки това взех решение, да се откажа от присъединяване на Мастърсите в Индиън Уелс и Маями. Ще се завърна на клей кортовете - това остава настилката, на която се усещам най-комфортно, тъй че врявам, че е уместно място да изиграя първия си дуел за сезона. " - приключи Тийм.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР