Графикът на Apple за анонс и премиера на iPhone е

...
Графикът на Apple за анонс и премиера на iPhone е
Коментари Харесай

Изтече маркетинг план на Verizon - кога излизат iPhone 11, Note 10 и Pixel 4?

Графикът на Apple за анонс и премиера на iPhone е относително предвидим. Обикновено устройствата биват показани през втората седмица на септември, а предварителните поръчки стартират няколко дни по-късно. Официалната премиера е през седмицата по-късно.
Доклад на BGR преглежда дали и тази година ще се случи същото
В четвъртък Evan Blass от Venture Beat споделя информация  от изминал маркетинг календар на оператора Verizon.



Календарът включва датите на излизане на към този момент появили се устройства и бъдещи такива. Виждат се няколко “клас 1 “ устройства, в това число iPhone. Той стои сред септември и октомври.

Това ще рече, че Verizon чака да получи новите телефони сред края на септември и началото на октомври. Това може да значи и, че ще забележим по-високия клас телефони iPhone XI и iPhone XI  Max в края на септември и новия XR модел при започване на октомври.

За в този момент всичко остава по-скоро нечиста сделка, само че от BGR имат вяра, че календарът е задоволително явен сигнал, че ще забележим новите устройства през 2019.

Друг забавен подробност разкрива, че Galaxy Note 10 ще се появи през август, а октомври е запазен за Гугъл Pixel 4.

Още малко остава до момента в който на 100% разберем какво ще съставлява iPhone 11. Все още почитателите имат време да стискат палци странната камера на iPhone 11 да не се появи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР