Графичният процесор е два пъти по-бърз от всеки предишен GPU

...
Графичният процесор е два пъти по-бърз от всеки предишен GPU
Коментари Харесай

Radeon Pro Vega – „звярът зад красавицата” в iMac Pro

Графичният процесор е два пъти по-бърз от всеки предходен GPU на Apple

Radeon Pro Vega включва 16GB памет с висока пропускателна дарба (HBM)

Най-мощният компютър на Apple към този момент е по рафтовете на магазините. Един от значимите съставни елементи в новия iMac Pro e графичният процесор – AMD Radeon Pro Vega. На своя уеб уебсайт Apple отбелязва, че Vega графиката, е „ звярът зад хубавицата ”.
още по тематиката
С този графичен процесор iMac Pro обезпечава най-хубава в класа си графика за потребностите на експерти и основатели на наличие – от фотографи и редактори на видео до 3D аниматори и инженери.

Radeon Pro Vega включва 16GB памет с висока пропускателна дарба (High Bandwidth Memory – HBM), която обезпечава на iMac Pro до два пъти по-голяма продуктивност от всеки предходен iMac GPU и до три пъти по-голяма експедитивност от Mac Pro GPU. Това рефлектира в по-високи скорости на фрагментите за VR, за рендеринг в действително време и игри на оптимални настройки.

Графичното решение на AMD се отличава и с обновени GPU обработващи единици. Изчисленията с единична или половин акуратност разрешават интервенциите да бъдат изпълнявани два пъти по-бързо, когато не изискват цялостните 32 бита акуратност. А това значи продуктивност до 22 терафлопа.

Първите ревюта на iMac Pro акцентират значимите усъвършенствания в продуктивността при работа с Radeon Pro Vega графиката. Цените на най-мощния компютър на Apple стартират от 4999 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР