Графичният потребителски интерфейс (GUI) с черна тематика пасва идеално на

...
Коментари Харесай

Avira Free Security – модерното антивирусно решение


Графичният потребителски интерфейс (GUI) с черна тема пасва идеално на Windows 10
(екранна фотография: Avira Free Security)

С над 500 милиона консуматори по целия свят, Avira е едно от най-хубавите безвъзмездни антивирусни решения. Програмата Avira Free Security, в частност, работи като съвременен заместител на главния артикул на компанията от доста години.

Avira Free Security образно показва какъв би трябвало да бъде главният антивирусен инструмент. Накратко, програмата следва актуалната наклонност на всеобхватни AV решения, които са фокусирани освен върху сигурността, само че и върху отбраната на поверителността и подобряването на продуктивността на компютъра.

Продуктите на Avira постоянно са имали първокласни технологии за сигурност, налични конкурентни цени, само че Avira Free Security несъмнено е стъпка напред в промишлеността. С това решение ще получите една от най-хубавите антивирусни технологии със отбрана в действително време против всички типове злоумишлен програмен продукт и онлайн закани.

В допълнение пакетът съдържа безвъзмездна VPN услуга (500 MB/месец), разнообразни функционалности, насочени към поверителността, като сигурност на браузъра и средство за разчистване на бисквитки, главен управител на пароли, както и нещо, наречено „ настройки за дискретност ”, което е предопределено да попречи на Windows и приложенията да споделят вашите данни.

Базовата версия дава също селекция от безвъзмездни принадлежности за конфигурация като част от System Speedup Suite. С тяхна помощ можете да си гарантирате, че компютърът ви е чист от всички типове досадни нежелани файлове.

Наличен е също по този начин оптимизатор за пускане, който ви оказва помощ да ускорите времето за зареждане на операционната система и приложенията, както и търсачка на дубликати, която внася ред в обемистите папки.

Приложението може да се похвали с нов, моден графичен потребителски интерфейс (GUI) с черна тема, който наподобява като вкъщи си в Windows 10/11. Всички принадлежности и функционалности на приложението са спретнато проведени в няколко раздела.

Разработчикът предлага и три съществени платени разновидността: Internet Security, Prime и Prime Family. Първият е ориентиран към консуматори, които желаят да подсигуряват, че тяхното онлайн наличие е допустимо най-защитено. Плановете Prime и Prime Family са по-добри, защото с тях можете да усвоите цялостния капацитет на пакета, с всички принадлежности за сигурност, дискретност и продуктивност на Avira.

Avira Free Security е еволюция на модерното антивирусно решение. В главната си форма той показва един от най-хубавите антивирусни енджини, VPN и доста други ефикасни екстри, които ще имат огромно въздействие върху отбраната на поверителността и даже ще подсигуряват, че компютърът ви работи както би трябвало.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР