Графичният дизайн може да бъде определено като изкуство, което има

...
Графичният дизайн може да бъде определено като изкуство, което има
Коментари Харесай

Какво е графичен дизайн?


Графичният дизайн може да бъде несъмнено като изкуство, което има ясно избрана цел. Включва в себе си креативен проект за разрешаване на проблем или за реализиране на сложени цели, с прилагане на изображения, на знаци или дори думи. Всъщност това е тип образна връзка и естетическо изложение на хрумвания, които употребяват разнообразни принадлежности и графични детайли.

При графичен дизайнсе употребяват дизайни, които включват фотоси или илюстрации. Може да съдържат още лога, знаци,банери или да бъдат композиция от разнообразни техники. Този вид планове могат да включат всевъзможни съчетания от разнородни детайли.

Едни от вероятните детайли са линиите. Възможното многообразие е безкрайно, когато става дума за линии - прави, извити или вълнообразни, тънки или дебели… Линиите дават късмет на дизайнерите да разпределят пространство или обещано наличие при оформлението. Могат също по този начин да бъдат употребени, с цел да привлекат вниманието на фена или елементарно да го насочат от точка А до точка В.

Важен детайл за дизайна е цветът или изборът за неявяване на подобен. Графичният дизайн си служи с разнообразни принадлежности.

Шрифтът може да трансформира всяко известие от елементарен текст в същинско произведение на изкуството. Шрифовете могат да се комбинират по друг метод.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР