Графичната дизайнерка - Анна-Мария, която от 35 години е житейски

...
Графичната дизайнерка - Анна-Мария, която от 35 години е житейски
Коментари Харесай

"Уби" жена си: На 74 год. Ириней Константинов оглупя от страст по "внучка" си! (ето заради коя актриса напусна дома си - СНИМКИ)

Графичната дизайнерка - Анна-Мария, която от 35 години е житейски сателит и вярна половинка на артиста Ириней Константинов, през днешния ден не знае на кой свят е. Защото благоверният й реши да си изгуби акъла на 74-годишна възраст, оглупявайки от пристрастеност по... " внучка " си.

Да, тя несмущаемо може да му бъде внучка, тъй като е единствено на 26 лазарника. Става дума за младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която преди две години за пръв път стъпила на сцената на спектакъл " София ". Театърът, в който Ириней е освен артист, само че и шеф.

След като Йоанна-Изабелла заместила колежка в спектакъла " Развратникът " и изиграла по-близки подиуми с Ириней, той полудял по нея. Буквално! Константинов не знаел къде се намира от пристрастеност и копнеж по младата чародейка и даже не могъл да го скрие от сътрудниците.

Всички в театъра били наясно и намерено говорели за лудостта на шефа си, който даже се изнесъл от общия си дом с Анна-Мария, с цел да изживява не знаем коя " младост " с новата си обичана. Щом схванала за това чудовищно изменничество, самата половинка на артиста не поискала да живее повече с него, не желала и да го види (разбираемо) и му показала вратата.

Все още не е ясно дали и до каква степен младата актриса дава отговор на щенията на " дядо " си, само че сътрудници разясняват, че най-малко ще си подсигури функциите в театъра, поради изгарящите усеща на шефа си.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg