Графа и неговите музиканти бяха топло посрещнати от стотици феновете

...
Графа и неговите музиканти бяха топло посрещнати от стотици феновете
Коментари Харесай

Графа с концерт в Истанбул

Графа и неговите музиканти бяха топло посрещнати от стотици почитателите в Истанбул. Няколко дни след трите сполучливи концерта от националното си турне, артистите взеха уастие в особено събитие, проведено от генералното консулство на Република България.

С галаконцерта на 12 юни беше публично закрита програмата, отдадена на популяризирането на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Освен Владимир Ампов – Графа, в програмата участваха също гайдарят Росен Христов и българската национална певица Глория-Мари, които развълнуваха многочислената аудитория със своите зареждащи осъществявания.

Сред гостите бяха представители на българската общественост, на изселническите сдружения от Истанбул и района, дипломати, политици и другари на България, а концертът се реализира и със съдействието на Истанбулска огромна община.

След присъединяване си в Истанбул, Графа стартира усилена подготовка за двата огромни концерта през ноември в Зала 1 на НДК. Изпълнителят ще излезе пред своите фенове в два поредни дни на 27 и 28 ноември, с цел да показа специфичната си концертна стратегия.

Част от билетите бяха разпродадени още в първите седмици след оповестяването на новината за концертите. Предпродажбата ще продължи да бъде дейна и през идващите месеци в мрежата на Eventim.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР