Графа е категоричен, че няма да се спре пред нищо,

...
Графа е категоричен, че няма да се спре пред нищо,
Коментари Харесай

Безмилостна битка обещават треньорите в “Гласът на България”

Графа е безапелационен, че няма да се спре пред нищо, с цел да притегли в тима си най-хубавите реализатори


Борбата в петия сезон на “Гласът на България ” ще бъде безмилостна. Това разгласи известният поп артист Графа броени седмици преди старта на музикалното предаване. Хитовият реализатор, който за втора година ще се изяви като един от менторите в певческото съревнование, разгласи, че няма да се спре пред нищо, с цел да притегли в тима си най-хубавите реализатори, явили се на кастинга.

На въпрос дали по този мотив ще има кавги с сътрудниците му на треньорския стол Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, Графа дава отговор, че всичко може би ще бъде в границите на естественото. “В предходния сезон доказахме, че можем да се борим доста устойчиво за участниците, само че в този момент борбата ще бъде безмилостно жестока и нямам самообладание да стартираме ”, безапелационен е Влади Ампов. И добавя още, че “в този сезон Графа ще бъде бомба със закъснител ”.

Певецът обаче не е единственият, който се е амбицирал да отнеме короната на спечелилия в “Гласът на България ”, с която предходната година се окичи Иван Лечев. Поли Генова е твърдо уверена, че в петото издание на музикалното шоу точно неин реализатор ще бъде първи.

Самият Иван Лечев обаче няма никакво желание елементарно да се разделя с извоюваната един път към този момент победа. “Няма да я дам по никакъв начин елементарно. Ще я държа доста високо и ще би трябвало много да се борят за нея. Лично аз считам, че няма да съумеят да я вземат ”, заканва се рокаджията.

До края на месеца ще стане ясно и по кое време ще стартира новия сезон на музикалното риалити. След триумфа на предходното издание, на предварителните кастинги за “Гласът на България ” 5 се явиха 3 000 претенденти от над 10 страни по света. В пети сезон, с изключение на със солови реализатори и дуети, шоуто ще изненада своите почитатели и с трио обединения, които съгласно новите правила ще имат право да влязат в конкуренцията за премията от 50 000 лева, само че без гаранцията, че ще продължат в шоуто в истинския си състав.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР