Градското ръководство на ВМРО-БНД в Пловдив начело с лидера Борислав

...
Градското ръководство на ВМРО-БНД в Пловдив начело с лидера Борислав
Коментари Харесай

ВМРО на кметска сгледа със Славчо Атанасов тази вечер

Градското управление на ВМРО-БНД в Пловдив отпред с водача Борислав Инчев ще се срещне довечера с депутата Славчо Атанасов, с цел да реши дефинитивно дали ще го поддържа в борбата му за кмет на Пловдив.

По-рано през днешния ден с прес-съобщение бе обявено, че на следващия ден в 12 часа в хотел „ Тримонциум “ ще бъде оповестена публично неговата кандидатура в наличието на националните управления на НФСБ и ВМРО-БНД.

Борислав Инчев обаче опроверга информацията и разгласи, че до момента не е извършена среща сред двете патриотични обединения и те не са се договорили дефинитивно. „ Тази вечер ни предстоят диалози със Славчо Атанасов и по-късно ще можем да решим дефинитивно дали ще има патриотична коалиция и той ще бъде общият ни претендент за кмет на Пловдив “, изясни пред „ Марица “ Инчев. Той добави, че е бил сюрпризиран от известието за формалното издигане на Атанасов, в случай, че двете страни въобще не са се срещали.

Лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов няма да участва на утрешното събитие заради служебни задължения. Ако воеводите си свидлив ръцете с НФСБ, в Пловдив ще дойде различен член на националното им управление.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР