Градското ръководство на БСП Варна обяви, че подкрепя единодушно кандидатурата

...
Градското ръководство на БСП Варна обяви, че подкрепя единодушно кандидатурата
Коментари Харесай

БСП във Варна се разцепи и за втория тур

Градското управление на Българска социалистическа партия Варна разгласи, че поддържа единомислещо кандидатурата на Костадин Костадинов от „ Възраждане “ за кмет на втория тур на изборите на 3 ноември и прикани за това членовете и симпатизантите на партията, оповестява "Труд ".

В писмото, изпратено до медиите, варненските социалисти декларират, че това е съобразено с позицията на Българска социалистическа партия и нейния водач Корнелия Нинова. Веднага по-късно беше публикувано известие, че това не е формалната позиция на Българска социалистическа партия във връзка идния балотаж на локални избори 2019.

Тя ще бъде показана на конференция в четвъртък от ръководителя на предизборния щаб Иван Иванов и претендента за кмет на партията за Варна проф.Анелия Клисарова. След първия тур, на който се класира на трета позиция, проф. Клисарова съобщи, както писа „ Труд “,че задачите не са реализирани поради приятелския огън от вътрешната страна и това е изменничество не към нея, а към партията и идеята.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР