Градският транспорт във Варна по линиите 24 и 41, е

...
Градският транспорт във Варна по линиите 24 и 41, е
Коментари Харесай

Плащаш си 1.60 лв - возиш се в мръсотия и мизерия СНИМКИ

Градският превоз във Варна по линиите 24 и 41, е в извънредно неприятно положение и провокира голям дискомфорт на пасажерите, а за това сигнализират самите те с изявления в обществената мрежа Facebook.

Варненци заплащат по 1.60 лева за билетче и се возят в нечистотия и бедност. Освен това, част от водачите на рейсовете не се съобразявали с комфорта на пасажерите и карали все едно транспортират чували с картофи.

" Ето защо заплащат варненци сега 1.60 лева Мръсно, разрушено, а по какъв начин карат шофьорите… същинска победа е да не паднеш, в случай че си прав. По линиите 22 и 41 доста постоянно попадам на такава картинка… ", написа Павлина Генева, която споделя и фотоси на занемарените рейсовете.

По думите на потребителите в обществената мрежа, коментирали обявата на Павлина, рейсовете, които пътуват по линиите 10, 12 и 14, са в същото неподходящо положение.

" Имам възприятието, че откогато махнаха кондукторките, рейсовете вътре не се чистят или най-малко сигурно не постоянно. ", гласи един от мненията. Друг консуматор написа, че " свинщината " се дължи на пасажерите, а не на компанията транспортьор.



Снимки: Павлина Генева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР