Градският съвет на БСП - София ще се включи в

...
Градският съвет на БСП - София ще се включи в
Коментари Харесай

Градският съвет на БСП - София ще се включи в честванията за 9-ти май

Градският съвет на Българска социалистическа партия - София ще се включи в честванията за 9-ти май - Ден на Победата и Ден на Европа, оповестиха от пресцентъра на партията.

В 9,00 часа във вторник ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков, организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, членове на Изпълнителното бюро на Градския съвет и на районните организации на партията в столицата, общински съветници и народни представители, определени от София, ще се поклонят и ще положат цветя пред Паметника на Незнайния боец.

 

В 9,30 часа те ще се включат в шествието " Безсмъртния полк " по случай 78 години от успеха над фашизма.

 

В 10,00 часа ще вземат участие в тържественото честване на Деня на Победата на Паметника на Съветската войска, където ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков и организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов ще произнесат слова, а по-късно ще се поклонят и ще поднесат венци и цветя пред възобновената плоча на монумента. 

 

В 11,30 часа Иван Таков и членове на Изпълнителното бюро ще поднесат цветя на Паметника на починалите за Родината български воини през Втората международна война в парк " Заимов ".

 

В 11,00 часа респект ще бъде отдадена и на Паметник на Съветския боец - костница в кв. " Лозенец ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР