Градският съд в украинския град Иличовск, Одеска област, призна, че

...
Градският съд в украинския град Иличовск, Одеска област, призна, че
Коментари Харесай

Украински съд: Ваксините са в етап на клинични изпитания върху пациенти

Градският съд в украинския град Иличовск, Одеска област, призна, че лекарствените средства против ковид са в стадий на клинични тествания върху пациенти, с цел да се изследва тяхната успеваемост и сигурност, написа ukranews.com.

Това се споделя в решението на съда, съобщи Украинска осведомителна организация.

Ищцата по делото, която работи като началник на кръжок по флористика в Центъра за извънучилищно обучение на Черноморския градски съвет на Одеския регион, изиска от съда да анулира заповедта на шефа за отстраняването ѝ от работа заради отхвърли ѝ да се имунизира.

Ищцата означи, че е подала молба до шефа за отвод от присъединяване в медицински опити (ваксинация против COVID-19). Съдът, въз основа на Основния закон, означи, че държавните органи нямат пълномощия да надвишават нормите на Конституцията, даже и да се управляват от закона, защото законът също не би трябвало да опонира на Конституцията. Всички органи или длъжностни лица на страната, разнообразни от Конституционния съд, нямат пълномощия да поясняват наличието на законодателството. Също по този начин, според член 60 от Основния закон никой не е задължен да извършва " очевидно незаконни инструкции или заповеди ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР