Градският лидер на ГЕРБ-СДС и два пъти кмет на Пловдив

...
Градският лидер на ГЕРБ-СДС и два пъти кмет на Пловдив
Коментари Харесай

Тотев обвини организаторите за провалената сесия на общинския съвет

Градският водач на ГЕРБ-СДС и два пъти кмет на Пловдив Иван Тотев разяснява провалената сесия в Общинския съвет през днешния ден. Поради липса на кворум и макар половинчасовото отсрочване, съвещанието пропадна. До разглеждане и гласоподаване на точката за Пловдивския панаир не се стигна.

 

Сесията се привиква за през днешния ден по искане на 20 общински съветници от Демократична България, " Съюз за Пловдив ", " Кауза Пловдив ", Вътрешна македонска революционна организация и ЗС " Александър Стамболийски " и един самостоятелен представител.

 

По думите на Иван Тотев уредниците на изключителната сесия са провалили съвещанието, защото не са обезпечили нужния кворум от 26 съветници. Той изясни, че за изключителна сесия са се подписали въпросните 20 съветници, а се явили 15. 

 

" Какви са тези събирания по Коледа и Нова година? ", попита риторично Тотев. Всъщност би трябвало да се знае, че който желае изключителна сесия, е належащо да обезпечи кворума. Никой не попита нас - от ГЕРБ желаеме ли съвещание по празниците, или не желаеме ", изясни още Тотев.

 

Тотев укори Демократична България, че са си докарали от София шефовете и това съгласно него е пиар: " Това е интензивно мероприятие на една политическа мощ. Да дойдат водачите на обединението в Пловдив за един ден, все едно вършат Росенец-2. Накацали са в Пловдив като мухи на... ", уточни Тотев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР