Градските съперници от Пловдив Локомотив и Ботев се намират на

...
Градските съперници от Пловдив Локомотив и Ботев се намират на
Коментари Харесай

Ботев и Локомотив са най-недисциплинирани в елита

Градските противници от Пловдив Локомотив и Ботев се намират на радикално разнообразни позиции в шампионата.

Черно-белите затварят челната тройка, до момента в който жълто-черните са предпоследни с едвам 1 извоювана точка от 5 мача. Между тях обаче има една аналогия - те са най-грубите тимове в шампионата, отбелязва " Тема спорт ".
 Георги Атанасов: Вие не сте Левски, а Ведомостта се оказа по-силна от любовта...
Георги Атанасов: Вие не сте Левски, а Ведомостта се оказа по-силна от любовта...

" Съчувствам ви в човешки проект "

Ботев е на 15-о място по получени картони - 18 жълти, 1 втори жълт и 1 пряк червен, като е изиграл 5 срещи. Локо е с дуел повече и 20 жълти, 1 втори жълт и 1 пряк червен картон.

Двама играчи на отбора от Коматево бяха гонени - Джеймс Eтo " o при 0:2 в гостуването на Локо Сф, както и Па Конате - при 2:3 от Ботев във Враца. Първият бе отхвърлен още при започване на дуела при 0:0 в " Надежда ". Тоест, лиши отбора си от възможна точка или точки и може би по-високо място в класирането.

Локо Пд пък щеше да е първи, в случай че в неделя бе надделял Локо Сф (0:0) в столицата. В 69-ата минута обаче Александър Василев остави съотборниците си с човек пo-малко на терена.

Крилото на състава от " Лаута " Бирсент Карагарен е с 4 публични предизвестия, а Мертенс от Ботев е с 3, само че в 5 срещи...

Видно е, че Александър Томаш и новият треньор на жълто-черните Желко Копич би трябвало да извърнат съществено внимание на държанието на подопечните им на терена.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР