Градски паркове, читалищни зали и училищни дворове отвориха врати за

...
Градски паркове, читалищни зали и училищни дворове отвориха врати за
Коментари Харесай

Ученици и хлапета се впуснаха в красиви приключения със Заб...

Градски паркове, читалищни зали и учебни дворове отвориха порти за децата от Подбалкана. Организаторите канят възпитаници и хлапета да играят, рисуват и спортуват дружно с заричане за красиво синьо лято.



В Хисаря започва програмата " Забавно лято в Хисаря 2021 година ",. Там от години шлагер е стрелбата с лък, също и флайбола. Заниманията стартират от 23 юли и ще се организират всеки петък до 27 август от 18 ч. на колонадата в парк " Момина сълза ". А още този петък, 16 юли, на същото място стартира едно от най-красивите и занимателни занимания - " Танцувай с мен " с Димитър Карбанов- треньор по " Зумба " от Арт Център " Алехандро " в Пловдив.



Пълно с деца и това лято е фоайето на читалище " Св. св.Кирил и Методий “ в Баня. Там се събират десетки дребни художници, с тях се занимава Аглика Петрова. Първите рисунки бяха на тематика " Море, лято, почивка ". Следващото занимание ще бъде отдадено на приложението. А от сряда, 21 юли, уредниците канят на уроци по български национални танци.

Първото занятие от " Забавно лято 21 ", проведено от карловското читалище поведе децата по стъпките на Левски и исторически места в старинната част на града. Техен извънредно увлекателен екскурзовод беше Надежда Петрова от Национален музей " Васил Левски ". Да научат повече за Левски в навечерието на 184 години от рождението му бе задачата на уредниците.

А в Климент този четвъртък хлапетата рисуваха с пъстър пясък.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР