Градски изследовател разкри най-новото си шокиращо откритие – изоставено съоръжение

...
Градски изследовател разкри най-новото си шокиращо откритие – изоставено съоръжение
Коментари Харесай

Момент на свиване на стомаха градски изследовател открива останки в изоставено съоръжение за тестване на животни

Градски откривател разкри най-новото си шокиращо изобретение – изоставено оборудване за тестване на животни, където откри ужасяващи остарели мостри, в това число мозъци на маймуни, и неизползваната зала за аутопсии.

Габи, която е добре известна онлайн с проучването на изоставени здания, посети оборудването в Съединени американски щати с сътрудник откривател и другар Сони. Тя разбра за скритото местонахождение след изследване онлайн и сподели, че е „ завладяващо “ да прегледа оборудването. Снимайки видео за канала си в YouTube, UrbexMuse, Габи изследва „ замръзналата във времето “ постройка – където е разкрила, че електричеството към момента работи с оставени и към момента работещи компютри.

Вътре в съвсем изцяло „ недокосната “ постройка, двамата откриха голям брой лаборатории, към момента заредени с принадлежности, стаи с кафези и зала за аутопсии.

Габи сподели: „ Първо се натъкнахме на голям брой лаборатории, които към момента бяха изцяло заредени с чаши и епруветки, както и дъска, на която пишеше „ апелирам, избягвайте разливанет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР