Градски изследовател надникна в изоставено имение с необичайни светилища на

...
Градски изследовател надникна в изоставено имение с необичайни светилища на
Коментари Харесай

Вътре в изоставено имение със снимки на британски фигури и плюшени животни, оставени на прах

Градски откривател надникна в изоставено имение с необикновени светилища на известни английски персони, оставени в прахта.

Изображенията на изоставеното ловно имение в Хайленд включват фотоси на сър Уинстън Чърчил и английското кралско семейство. Забравените, само че недокоснати сувенири включват остарели войнишки жилетки, бойни доспехи и меч. Снимки на кралското семейство, когато са били млади, подписани фотоси на Уинстън Чърчил през годините му на работа, кралицата майка от Даунинг стрийт 10 и портрети на Наполеон Бонапарт подчертаха богатата история на постройката.

Огромното имение също по този начин приютява препарирани животни, в това число орел и елен, остаряла викторианска къща за кукли и антично пиано. Тази изолирана конструкция е ситуирана надълбоко в планините на Шотландия, заобиколена от тучна зеленина и мека земя, ситуирана умерено в провинцията Thurso. Градският откривател, наименуван Escapade, отиде до тази къща, с цел да разкрие скритите й скъпоценни камъни. Той откри забравени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР