Градски изследовател, който се натъква на болница, зловещо подобна на

...
Градски изследовател, който се натъква на болница, зловещо подобна на
Коментари Харесай

Градски изследовател се зарича никога да не се връща в изоставената болница „Странни неща“ по страшна причина

Градски откривател, който се натъква на болница, злокобно сходна на тази в „ Странни неща “, се зарича в никакъв случай да не се връща – както споделя той, това е „ елементарно най-страшното място ", което в миналото е изследвал.

19-годишният Дъсти Райхерт влезе в страховитата порутена постройка - която съгласно него е била изоставена от 16 години - и я откри цялостна със остарели досиета на пациенти и кревати. Той снима своето премеждие в забравената болница, където се натъкна на бележки и контейнери за биологична заплаха, тв приемник, който непрестанно се включваше и изключваше самичък, и остарели кошове за пране, цялостни с облекла.

Видеото на Дъсти за изоставената болница, намираща се в Минесота, Съединени американски щати, бързо стана вирусна в TikTok, като събра 3,3 милиона гледания. Потребителите се втурнаха към мненията, с цел да приказват за злокобната аналогия на постройката с болничното заведение, следена в Stranger Things на Netflix. В поредицата децата от Stranger Things - в това число основния воин Eleven, изигран от Мили Боби Браун, са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР