Градската управа от години обявява война на калните петна, които

...
Градската управа от години обявява война на калните петна, които
Коментари Харесай

Защо калните петна превземат Пловдив? Ето част от причините

Градската администрация от години афишира война на „ калните петна ”, които непрекъснато изникват в междублоковите пространства. Вместо зелени, облагородени и приятни за живеещите в блоковете, на от ден на ден места те са кални и мръсни, а хората ги заобикалят с гадност.
Прочетете още
Една от аргументите за основаването на калните петна са точно водачи, които вземат решение, че няма да търсят дълго място за паркиране и стопират в зелените пространства. Читател на TrafficNews ни изпрати следващия „ патрон ”, който убива зелените площи в услуга на калните петна.

„ Въпросният автомобил прекара цяла нощ на това място – на метри от детска площадка, въпреки да е видно че има ограничители за паркиране, с цел да не се влиза в зеленината. Ако той продължава да паркира по този начин, на следващия ден ще спре някой до него, и по този начин ще се мултиплицира до степен, в която цялата зеленина ще изчезне ”, написа нашият четец, който ни изпрати фрагментите от междублоковото пространство на бул. „ Копривщица ” в регион „ Западен ”.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР