Градската прокуратура на Буенос Айрес реши превантивно да затвори част

...
Градската прокуратура на Буенос Айрес реши превантивно да затвори част
Коментари Харесай

Затвориха част от стадиона на Бока Хуниорс заради “структурни проблеми”

Градската прокуратура на Буенос Айрес реши превантивно да затвори част от южната естрада на стадиона на аржентинския гранд Бока Хуниорс. Като причина за това оттова показаха “структурни проблеми, които съставляват евентуални опасности за сигурността на почитателите ”.

От клуба незабавно реагираха с декларация, в която твърдят, че са спазили всички нужни процедури и че “Ла Бомбонера ” им е безупречен. Също по този начин Бока Хуниорс показаха своето отвращение, че решението идва единствено 24 часа преди семейството против Сентрал Кордоба. “Странно е, че, в случай че мачът се организира в неделя, още веднъж по искане на прокурор Селса Рамирес, съдилищата изчакаха до през днешния ден, с цел да осъществят затварянето, оставяйки клуба и неговите фнове без опция за реакция. Бока Хуниорс съжалява за това правосъдно решение, което смята за незаслужено, дискриминационно, изненадващо и несвоевременно поради близостта на събитието ”, се споделя в част от изказването на клуба в събота.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР