Градската организация ще реши да дали ще подкрепи Мая Манолова

...
Градската организация ще реши да дали ще подкрепи Мая Манолова
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Харесвам Манолова, решаваме на 11 септември дали ще я подкрепим

Градската организация ще реши да дали ще поддържа Мая Манолова на 11 септември. Националният конгрес ще удостовери това решение. Харесвам я като човек и като народен представител беше неуморна. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на бТВ във връзка кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

"Няма да му е елементарно на Борисов, в случай че с Манолова нападаме София ", сподели още тя и добави, че в никакъв случай не е имала спор с нея. "Освен за Инстанбулската спогодба, за другите тематики нямаме разлики. Редовно се чуваме по телефона и това е било за нейните законодателни начинания. Напоследък приказваме и за политическата обстановка в страната ", посочи още тя.

По думите й Борисов повтаря държанието си от акцията на ген. Румен Радев за президент. "Надявам се резултата при Манолова да е като при президента. Нямам спомен, не ми стига паметта по кое време сме изгонили Мая Манолова от Българска социалистическа партия. При Борисов има паника, той е доста добре осведомен човек. Те претърпяват вътрешни разтърсвания. Сменят кметове, напущат ги хора. Той усеща разликата сред нас и тях, тъй като нашите претенденти са подкрепени от необятно ветрило от хора. Само ние даваме платформа за това какво ще се случва в общините ", безапелационна е Нинова.

По думите й тя се надява на положителна акция за изборите.

"Защо от ГЕРБ не кажат за какво се отхвърлят от сполучливите си кметови по места ", запита тя.

Нинова е безапелационна, че Българска социалистическа партия в никакъв случай не е била разграничена. "Имали сме разногласия на върха. За страдание това демотивира хората ни и се надявам, че сме го преодолели. Надявам се, че сме обединили партията и ще сме отворени за по-широка поддръжка ", посочи тя.

Попитана дали има топла връзка с президента Румен Радев, Нинова съобщи, че той е повдигнат от Българска социалистическа партия и са правили акция дружно. "Знам му уговорките и виждам, че той ги извършва. Имаме естествени връзки ", сподели още Нинова и добави, че не вижда смисъл да се изяснява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР