Градинарите, които искат да приведат моравата си в най-добро състояние

...
Градинарите, които искат да приведат моравата си в най-добро състояние
Коментари Харесай

Купувачите казват, че тази храна за морава за £25 „кара тревата ви да расте като луда“

Градинарите, които желаят да приведат моравата си в най-хубаво положение за идните по-слънчеви дни, се обръщат към храна за ливада, която по едно и също време оказва помощ на тревата да пораства буйна и здрави, като в същото време отстраняват плевелите и мъха. Amazon неотдавна понижи цената на техния най-продаван артикул за градинарство номер едно, Miracle-Gro Evergreen Complete 4-in-1 Lawn Food в светкавична ликвидация.

Храната за трева е оценена с 4,4 звезди от пет от удовлетворени купувачи с над 3000 позитивни коментара. Чанта от 360 m2 се предлага за £25,10, само че ще можете да вземете и торбички, подобаващи за по-малки пространства, и чанта от 500m2 единствено за £39,99.

Многофункционалното решение за грижа за тревата е дефинирано, с цел да доставят богата композиция от хранителни субстанции и минерали, обичащи тревата, като продуктът дава обещание забележими резултати единствено за седем дни, трансформирайки моравата ви в обилен, зелен оазис. Един клиент даже се възхити, че решението е „ предиздвикало тревата да пораства луда “....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР