Градим бъдещето с доброта и усмивка!“ е мотото, което ще

...
Градим бъдещето с доброта и усмивка!“ е мотото, което ще
Коментари Харесай

Средношколското общежитие „Данаил Попов“ избра с конкурс свое лого и мото

„ Градим бъдещето с добрина и усмивка! “ е мотото, което ще отличава Средношколското общежитие „ Данаил Попов “ в Плевен. Мотото и логото бяха определени посредством конкурс, разгласен от просветителната институция през м. май тази година. Едно от главните условия към участниците бе предложенията да са авторски и да съдържат буквите на общежитието.

„ Конкурсът бе ориентиран към всеки, който има предпочитание да предложи автентичен план. Изискванията за логото бяха дизайнът да не копира или припомня съществуващи към този момент такива. Изискванията за мотото - да съставлява запаметяващ се слоган, да е малко и ясно “, напомни Веселка Лилова, шеф на Средношколското общежитие. Към всяко предложение участниците трябваше да посочат трите си имена и адрес за контакт.



За състезанието екипът на общежитие „ Данаил Попов “ е получил10 оферти, 3 от тях за мото. Жури в състав доктор Галина Цветкова - ръководител на Общинския комитет „ Васил Левски “, която бе в основата и на дарителската акция за построяването на паметника на Данаил Попов в Плевен, Галина Станимирова - президент на Лайънс клуб Плевен Мизия и Венцислав Иванов - художник и създател на портрета на Данаил Попов, който всеки ден посреща учениците, възпитателите и преподавателите в постройката, оцени и класира получените оферти.

Автор на логото на Средношколско общежитие „ Данаил Попов “, Плевен, е Златка Чардакова - почитан възпитател, дълготраен член и на преподавателския екип. Логото е изчистено, съдържа лика на Данаил Попов, с силует в цветовете на националния трикольор.

Автор на мотото е Свилен Стойчев - старши педагог в общежитието и началник на клуб „ Млади възрожденци “.



Авторите на определените лого и мото ще бъдат показани на среща в Общежитието, на която в символ на признателност те ще получат и награди - книги, отдадени на живота и делото на един от най-близките съратници и сподвижници на Васил Левски - Данаил Попов.

ОСО „ Данаил Попов “, Плевен изрича своите благодарности към всички участници в състезанието за тяхната интензивност и препоръчаните хрумвания.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР