Градът ни много се гордее с Вас! Знаем колко трудно

...
Градът ни много се гордее с Вас! Знаем колко трудно
Коментари Харесай

216 ученици, наградени от Столична община за високи постижения в областта на спорта

Градът ни доста се гордее с Вас!

Знаем какъв брой мъчно е да съчетавате ученето с високото спортно майсторство. Искам да поздравя хората, които са зад Вас – Вашите треньори и Вашите родители. Вие всички вършиме страната ни по-горда, по-смела и по-побеждаваща! “

С тези думи, през днешния ден, Мирослав Боршош откри формалната гала по награждаване на възпитаници и спортисти с увреждания от София, завоювали високи спортни достижения през миналата 2021 година

Сред формалните посетители на лятната сцена в Борисова градина бяха златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика – Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Симона Дянкова, както и олимпийската медалистка по битка Тайбе Юсеин с нейния треньор Петър Касабов.

В събитието с приветствия се включиха госпожа Татяна Георгиева, ръководител на Постоянната комисия за децата, младежта и спорта, Владимир Митов – общински консултант и доктор Ваня Кастрева, шеф на РУО – София- град.

За умеенето да предизвикваш себе си бе наградена Габриела Терзиева, инструктор по конен спорт и обяздване на диви коне, уредник на първата конна експедиция за български ездачи в пустинята Уади Рум, Йордания.

Водещ на церемонията бе треньора на националния тим по скокове във вода – Георги Чобанов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР