Град Варна трябва да заеме достойно мястото си сред всички

...
Град Варна трябва да заеме достойно мястото си сред всички
Коментари Харесай

Председателят на ОбС, инж. Христо Димитров: Взаимната ни работа от изборите до ден днешен показва само положителни резултати

Град Варна би трябвало да заеме почтено мястото си измежду всички останали приморски градове в Европа – с чисто море, гостоприемни места за отдих, непокътната и поддържана градска среда, работещи целогодишно културни центрове.

Ние виждаме това единствено и само посредством взаимоотношение и коалиране с прогресивна и про-европейска партия. Това съобщи в обществено изказване пред медиите, ръководителят на Общински съвет-Варна, Инж. Христо Атанасов Димитров.

Вижте цялостното му изказване:

Това е път освен към резистентен модел на ръководство на града, само че и път към взаимоотношение с държавните институции, народни представители и министерски съвет.

Взаимната ни работа от изборите до ден сегашен демонстрира единствено позитивни резултати, както си проличава и след сполучливия избор на заместник-кметове, които са значима част от бъдещето ръководство на града.

В светлината на нашите общи цели и след извършени вътрешно-коалиционни диалози, с наслада и вяра Ви предлагам още веднъж да приемете подадената ръка, като Ви убеждавам, че и в този случай ние ще сме подготвени да подкрепим Вашата целеустремена и про-европейска политика за цялостна, позитивна смяна в град Варна.

Очакваме с вяра Вашите оферти за първите стъпки към реализиране на съответните цели и ви уверяваме, че ще застанем зад Вас по пътя на Промяната.

С Уважение:  Инж. Христо Атанасов Димитров
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР