Град с нулеви отпадъци ще бъде създаден в Турция в

...
Град с нулеви отпадъци ще бъде създаден в Турция в
Коментари Харесай

Град с нулеви отпадъци ще бъде създаден в Турция

Град с нулеви боклуци ще бъде основан в Турция в границите на самодейност за битка със замърсяването на околната среда, заяви „ Хюриет дейли нюз “, представен от " Вяра Нюз ".

Властите изследват 951 региона в страната, с цел да намерят най-подходящото място за града. Ако пилотният план бъде сполучлив, сходни градове ще бъдат основани и в други елементи на страната.

В рамките на самодейността в определения град отпадъците ще бъдат събирани разделно, а от органичните ще бъде юридически компост за торене на почвата.

Поставени ще бъдат специфични автомати, които да събират използваните контейнери и бутилки за питиета (пластмасови, железни и стъклени), а локалните поданици, които ги употребяват, ще получават безвъзмездни минути за диалози по мобилните телефони или в допълнение интернет.

Освен това в града ще могат да се движат единствено електрически автомобили за да се лимитират въглеродните излъчвания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР