Град Пейзли в Шотландия вече има собствена Алея на славата

...
Град Пейзли в Шотландия вече има собствена Алея на славата
Коментари Харесай

Град в Шотландия откри собствена Алея на славата по подобие на холивудската

Град Пейзли в Шотландия към този момент има лична Алея на славата по сходство на холивудската, която ще отдава респект към локални звезди от света на киното, музиката и малкия екран, оставили своя отпечатък върху общността, написа в. " Скотиш Сън ".

Сред първите 10 известни персони, удостоени със звезди на новата алея, са актьорите Джерард Бътлър, Дейвид Тенант и Филис Логан и артистът Паоло Нутини. 

Дейвид Тенант, прочут с ролята си в хитовата научнофантастична поредност " Доктор Кой ", споделя, че е на " седмото небе " от благополучие поради оказаната му чест.

Посмъртно звезда на Алеята на славата получи и драматургът Джон Бърн , който умря през ноември предходната година. Звездата му се намира пред градската библиотека.

Алеята на славата ще отразява и богатото завещание на Пейзли. Тя ще включва основни забележителности и ще минава през целия град. Хората, стоящи зад плана, с неспокойствие чакат атракцията да притегли туристи от целия свят , с цел да се насладят на всичко, което шотландският град може да им предложи.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР