Град Минеаполис постигна временно споразумение с един от най-гласните свидетели

...
Град Минеаполис постигна временно споразумение с един от най-гласните свидетели
Коментари Харесай

Град Минеаполис постигна временно споразумение със свидетел на убийството на Джордж Флойд

Град Минеаполис реализира краткотрайно съглашение с един от най-гласните очевидци на убийството на Джордж Флойд, демонстрират правосъдни документи.

Доналд Уилямс II, който гледаше безпомощно по какъв начин Дерек Шовин коленичи на врата на Флойд в продължение на 9 минути и половина на 25 май 2020 година, заведе дело в Окръжния съд на окръг Хенепин, акцентирайки като ответници Шовин, някогашен Полицейски чиновник в Минеаполис, град Минеаполис и различен към този момент някогашен служител на реда, Тоу Тао, който държа Уилямс и други минувачи на разстояние, до момента в който показваха угриженост за Флойд.

Говорител на града сподели в понеделник, че не разяснява. Адвокатите на Уилямс не дадоха отговор незабавно на настояванията за коментар.

Според правосъдните документи, подадени предходната седмица, градската прокуратура има намерение да показа препоръчаното съглашение пред Общинския съвет на 25 април. Ако съветът го утвърди, кметът Джейкъб Фрей има седем дни да утвърди или наложи несъгласие.

Уилямс беше клю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР