Град Маями бийч обяви извънредно положение за 72 часа поради

...
Град Маями бийч обяви извънредно положение за 72 часа поради
Коментари Харесай

Маями бийч е в извънредно положение

Град Маями бийч разгласи изключително състояние за 72 часа заради притока на туристи към локалните плажове.

Това популяризира АП. Агенцията посочи, че повода е, че Флорида доближава 2 милиона случая на Коронавирус -19.

Длъжностните лица постановиха вечерен час от 20:00 до 6:00 ч. локално време, затваряйки някои направления за придвижване.
 Извънредно състояние във Флорида
Извънредно състояние във Флорида

Причината е ураганът " Ета "

" Твърде доста идват, в действителност, без желание да съблюдават разпоредбите , а резултатът е равнище на безпорядък и хаос, което е просто освен това, в сравнение с можем да издържим ", сподели кметът на Маями Бийч Дан Гелбер пред Си Ен Ен. Междувременно щатът Флорида доближи два милиона случая на ковид от началото на пандемията, съгласно данни на министерството на опазването на здравето на Съединени американски щати.

Междувременно стана известно, че Мар-а-Лаго, клубът на някогашния американски президент Доналд Тръмп в Палм Бийч, Флорида, отчасти е затворен поради огнище на COVID-19.

Според източник, осведомен с активността на клуба, част от него е затворена за малко като защитна мярка, а някои чиновници са сложени под карантина.

Засега не се знае какъв брой огромно е огнището на ковид, кои елементи от клуба са затворени или по какъв начин това визира бившето първо семейство.

Тръмп се реалокира в Мар-а-Лаго, откакто напусна Вашингтон през януари и от този момент страни от публичното внимание, прекарвайки времето си в игра на голф, срещи с другари и водачи на Републиканската партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР