Град Бургас ще бъде домакин на националната информационна кампания на

...
Град Бургас ще бъде домакин на националната информационна кампания на
Коментари Харесай

Бургас ще бъде домакин на кампанията Бъди войник

Град Бургас ще бъде хазаин на националната осведомителна акция на Министерството на защитата „ Бъди боец “. Събитията, които целят разпространение на военната специалност измежду младежите, ще се състоят на 6 октомври.

Целите на акцията са да бъдат привлечени претенденти за военна работа, като се срещнат авансово с изискванията за кандидатстване, обществения статут на военнослужещия, както и с опциите за личностно и професионално развиване във Въоръжените сили на Република България, разпространение на военната работа измежду обществеността и одобряване на позитивния облик на Българската войска.

От 14.00 ч. в Морската градина, в региона на открита сцена „ Охлюва “ ще се състои показ на профилирано съоръжение, екипировка и въоръжение на Военноморските сили (ВМС), Военновъздушните сили, Съвместното командване на силите, Съвместното командване за специфични интервенции и Военна полиция. По същото време ще се организира осведомителна борса с представители на Централното военно окръжие. На място младежите ще могат да се срещнат с опциите и изискванията за постъпване на работа в Българската войска.

От 14.00 ч. в региона на Морска гара в пристанище Бургас ще се организира неподвижен показ на въоръжение и профилирано съоръжение и екипировка от състава на военните формирования от гарнизон Бургас и проява на профилиран ръкопашен пердах.

На деянията ще участва флотилен адмирал Велко Велков, пълководец на Флотилия бойни и спомагателни кораби, както и командирите на формированията от гарнизон Бургас. Представителният духов оркестър на Военноморски сили ще изнесе концерт на терасата на Културен център „ Морско казино “, оповестяват от пресцентъра на Министерството на защитата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР