Гръбначна травма сложи край на олимпийската мечта на Адриана Руано

...
Гръбначна травма сложи край на олимпийската мечта на Адриана Руано
Коментари Харесай

Контузия на гръбначния стълб уби мечтата на Адриана Руано като гимнастичка. Тя току-що спечели първия олимпийски златен медал на Гватемала като стрелец.

Гръбначна контузия постави завършек на олимпийската фантазия на Адриана Руано като гимнастичка. Но в сряда тя се върна като стрелец и завоюва първия олимпийски златен орден на Гватемала.

Руано тренираше за международното състезание по гимнастика през 2011 година, подготовка за Олимпийските игри в Лондон през идната година, когато почувства болежка в гърба й.

Ядрено-магнитен резонанс сподели, че тогавашната 16-годишна има шест повредени прешлена – пострадване, което приключва кариерата й – и лекарят на Руано й предложи да стартира да стреля, в случай че желае да остане в спорта, без да се утежнява наранения й тил.

оповестява.

Според Panam Sports бащата на Руано е умрял единствено седмици преди тя да се състезава на Олимпийските игри в Токио.

„ Благословен съм да имам майка си и брат ми в Париж, давайки ми поддръжката си “, сподели тя за Panam Games преди надпреварата. „ Благодаря им също и на всички мои съграждани от Гватемала. Знайте, че нося всички вас в сърцето си. “

Гватемала в никакъв случай пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР