Грабители са опустошили домовете на Франк Лампард и починалия собственик

...
Грабители са опустошили домовете на Франк Лампард и починалия собственик
Коментари Харесай

Крадци са опустошили домовете на Лампард и починалия собственик на Лестър

Грабители са опустошили домовете на Франк Лампард и умрелия притежател на Лестър Сити - Вичай Шривадханапрабха, оповестява “Сън”.

Те са отмъкнали движимости на стойност от над 1 милион лири от къщата на починалия в злополука с хеликоптер тайландски милиардер, а мениджърът на Челси и неговата брачна половинка Кристин са се разделили с бижута за към 60 хиляди лири.

Двата грабежа са били осъществени през декември и полицията в Лондон към момента няма арестувани
 " Престъпните действия най-вероятно са осъществени от една и съща група хора. Семейството на Вичай е мощно смутено, тъй като къщата е тотално опустошена и липсват доста скъпи и сантиментални предмети. За тях това е акт на опозоряване на паметта на Вичай. Полицията допуска, че крадците са знаели кои са притежателите на двете къщи ", оповестява неназован източник на " Сън ".

Обирът на къщата на Лампард е бил осъществен на 1 декември и това е четвъртият път, в който той е цел на крадци. Предните бяха през 2018, 2005 и 2008. И до момента в който в този момент мениджърът на Челси се елементарни единствено с бижута, в предишното той е губил Астън Мартин и Мерцедес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР