Грабежите са част от държавната политика на Русия. Москва вече

...
Грабежите са част от държавната политика на Русия. Москва вече
Коментари Харесай

Украйна: Русия ни открадна около 400 000 тона зърно

Грабежите са част от държавната политика на Русия. Москва към този момент е откраднала към 400 000 тона зърно във краткотрайно окупираните украински територии , а съветски бойци изнасят даже тоалетни чинии от частни къщи.

Това съобщи по време на съвещанието на Постоянния съвет на ОССЕ дипломат Евгений Цимбалюк, непрекъснат представител на Украйна към интернационалните организации във Виена, представен от " Укринформ ".
 Кремъл: Украйна заплаща със зърно за оръжието от Румъния
Кремъл: Украйна заплаща със зърно за оръжието от Румъния

Обвинения от Русия

Както беше маркирано, паралелно с това Русия постанова обсада на колета от украински пристанища , минира морските направления, както и методично унищожава или краде селскостопанска и селскостопанска техника. В Рубижне, Луганска област, съветските нашественици изцяло унищожиха модерния асансьорен комплекс, издигнат през 2020 година, който може да съхранява 30 000 тона зърно.

Цимбалюк добави, че протичащото се в този момент връща спомените за незаконната политика на руското държавно управление, виновна за всеобщия неестествен апетит в Украйна през 1921-1923 година, Гладомора през 1932-1933 година и всеобщия неестествен апетит през 1946-1947 година

" Русия върви по стъпките на сталинистите, като краде зърно. Разбира се, мнозина биха сметнали повторението на глада като нещо необикновено в модерна Европа. Въпреки това, днешна Русия следва освен най-лошите сталинистки обичаи ", акцентира непрекъснатият представител на Украйна.

Русия към този момент е надълбоко затънала в тиражирането на нелепости, целящи да оправдаят варварската експанзия против Украйна, добави той. " С последните си антисемитски офанзиви министър Лавров сложи под въпрос съществуването освен на украинската нация, само че и на Холокоста. Лавров съзнателно обиди паметта на милиони евреи, починали от ръцете на нацистите по време на Втората международна война ", сподели украинският посланик.
 Украински заместник-министър упрекна Русия в кражба на зърно
Украински заместник-министър упрекна Русия в кражба на зърно

Висоцки обаче увери украинците, че няма да страдат от дефицит на храна

Припомняме, че Русия от своя страна упрекна Украйна, че всекидневно доставя Румъния с храна и получава оръжие в подмяна.

Представител на съветското министерство на защитата акцентира, че Киев доставя селскостопански артикули на Букурещ, макар че личното му население изпитва дефицит от тях за прехраната си и за пролетната сеитба.

Заместник-министърът на земеделието на Украйна в края на април упрекна Русия в кражба на няколкостотин хиляди тона зърно от територията , която нейните войски са окупирали.

Тарас Висоцки, говорейки по украинската национална телевизия, съобщи, че се опасява, че Русия може да открадне множеството от 1,5 милиона тона зърно от регионите, които в този момент са под неин надзор.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин съобщи, че е взел решение за осъществяване на военна интервенция против Украйна в отговор на молба за помощ от ръководителите на Луганската национална република и Донецката национална република.

Решението на Кремъл провокира нови наказания против Русия от страна на Съединени американски щати и техните съдружници.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР