GPU Shark е съвсем малка по размер портативна помощна програма

...
GPU Shark е съвсем малка по размер портативна помощна програма
Коментари Харесай

GPU Shark 10.0.4

GPU Shark е напълно дребна по мярка портативна помощна стратегия за мониторинг на NVIDIA GeForce и ATI Radeon видеокарти . С помощта на GPU Shark е допустимо да се разбере информация като точното име на графичната карта, температура на графичните ядра, кодовото име на графичния процесор, идентификатора на устройството, вида графична памет, натоварването на графичния процесор, употребяваната графична памет и още доста други.

GPU Shark предлага два метода за обзор на данните – банален и обстоен. По подразбиране се употребява опростения режим на обрисуване, при който се вижда главната и най-важна информация за видеокартата или видеокартите, в случай че са няколко. При подробния режим се демонстрират версията на драйвера, информация за употребяваната CUDA технология и други. GPU Shark се базира на програмата Caps GPU, само че за разлика от нея, дава информация за втората сложена видеокарта в компютърната система. Програмата е напълно лесна за асимилиране и има елементарен за потребление интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в GPU Shark 10.0.4:
* bugfix: clock speeds on Radeon GPUs.
+ added support Radeon HD 7340 (devID: 0x9808).
! updated: ZoomGPU 1.21.0 (GPU monitoring library).
#td_uid_40_59f86dd35721a.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/08/GPU-Shark1-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 1
Официална страница
Изтегли: GPU Shark 10.0.4 (544 KB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР