Говорителят на Руското външно министерство Мария Захарова в отговор на

...
Говорителят на Руското външно министерство Мария Захарова в отговор на
Коментари Харесай

Захарова отговори на Болтън за кражбата на технологии

Говорителят на Руското външно министерство Мария Захарова в отговор на изказване на съветника на президента на Съединени американски щати по националната сигурност Джон Болтън по отношение на изказванията за кражба на технологии от страна на Русия напомни за изземването на съветската дипломатическа благосъстоятелност от американските управляващи. Думите на Захарова бяха представени от организация ТАСС, съобщи " Фокус ".
" Ще бъде забавно да се пресметна какъв брой и какви технологии са откраднали Съединени американски щати от целия свят. Ще се заема с това в свободното си време. Изпратете ми забавни исторически обстоятелства и модерни данни - ще ги обобщим ", написа тя на страницата си в обществената мрежа Фейсбук.
„ Но в случай че Джон Болтън приказва за кражба, ще напомня, че Вашингтон открадна постройките на Генералното консулство на Русия и резиденцията на генералния консул в Сан Франциско, съветската комерсиална задача във Вашингтон, резиденцията на генералния консул на Русия в Сиатъл, както и две съветски дипломатически институции в Мериленд и Ню Йорк ", напомни дипломатът.


" Но това, което е по-важно, Съединени американски щати откраднаха огромен брой съветски жители от трети страни. Или това не е кражба, господин Болтън? Тогава ги върнете! ", разяснява още Захарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР