Говорителят на принц Хари разясни подробности относно участието му в

...
Говорителят на принц Хари разясни подробности относно участието му в
Коментари Харесай

Принц Хари не е получил покана за рождения ден на баща си

Говорителят на принц Хари обясни детайлности по отношение на присъединяване му в идното празненство по случай рождения ден на неговия татко крал Чарлз lll.


През уикенда The Sunday Times заяви, че крал Чарлз ще отпразнува 75-ия си рожден ден идната седмица в Кларънс Хаус, само че по-малкият му наследник " няма да пътува от Калифорния ", където се реалокира през 2020 година със брачната половинка си Меган Маркъл и фамилията им.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс обаче споделя пред “People ”: " В отговор на заглавията в английските медии, не е имало контакт по отношение на покана за идния рожден ден на Негово Величество. Разочароващо е, че Sunday Times е отразил неправилно тази история ". Изявлението беше обявено първо от The Messenger.

Продължаващият раздор сред 39-годишния принц Хари и фамилията му се задълбочи след излизането на мемоарната книга на херцога на Съсекс " Резервен " при започване на тази година. Въпреки това херцогът на Съсекс пътува до Англия през май, с цел да участва на коронацията на татко си без брачната половинка си, която остана в Калифорния, с цел да отпразнува рождения ден на сина си, който се падаше в същия ден.

Малко след церемонията по коронясването в Уестминстърското абатство принц Хари се насочи към летището, с цел да се прибере вкъщи./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР