Говорителят на правителството на Германия обяви, че евентуалните санкции на

...
Говорителят на правителството на Германия обяви, че евентуалните санкции на
Коментари Харесай

Германия недоумява от заплахата на САЩ за санкции срещу Северен поток 2

Говорителят на държавното управление на Германия разгласи, че възможните наказания на Съединени американски щати против " Северен поток 2 " са неразбираеми в светлината на резултата от тристранните договаряния сред Европейската комисия, Русия и Украйна за преноса на газ в Берлин, оповестяват съветските медии.

" Правителството на Германия е срещу екстериториалните наказания (на САЩ). Ние отхвърляме тази процедура, която визира немските и европейските компании ", посочи представителят на немското държавно управление.

Той е отбелязал, че сходни ограничения на американската страна, които се оправдават със " отбраната на Украйна ", са още по-неразбираеми по отношение на договарянията за преноса на съветски газ през украинска територия, извършени през вчерашния ден с присъединяване на представители на Украйна, Русия, Европейската комисия и Германия.

По-рано заместник-председателят на Европейската комисия Марош Шефчович разгласи, че сред участниците в тристранните договаряния в Берлин е реализирано кардинално съглашение за преноса на съветски газ през Украйна.

Първият заместник-председател на комисията по външните работи към Държавната дума (долната камара на съветския парламент) Дмитрий Новиков означи, че страните са в " избран развой на договаряния ", в който могат да зародят " както засечки, по този начин и по-нататъшни пробиви отсега нататък ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР