Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в коментарите си, съобщени от

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в коментарите си, съобщени от
Коментари Харесай

Русия предупреди Израел да не предприема сухопътна офанзива в Газа



Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в мненията си, обявени от съветските държавни медии, през днешния ден съобщи, че съществува опасност от разширение на спора в Близкия изток с " ужасни последствия за целия район " и още по-голяма филантропична злополука.

Песков приказва в Пекин, където президентът Владимир Путин е на двудневно посещаване.

От Кремъл оповестяват, че Путин има намерение да разиска обстановката в Близкия изток с китайския партиен и държавен водач Си Цзинпин в коридорите на форума " Един пояс, веднъж ".

Самият Путин през вчерашния ден е разговарял по телефона с няколко водачи от Близкия изток, в това число с израелския министър председател Бенямин Нетаняху и палестинския президент Махмуд Абас. Ръководителят на Кремъл, който самичък води унищожителна война против Украйна, прикани за преустановяване на огъня, с цел да се отбрани цивилното население.

Песков за следващ път удостовери, че се чака Абас да посети Москва, макар че не е избрана дата. Русия се застъпва за основаването на самостоятелна палестинска страна, като в същото време поддържа гаранциите за сигурност на Израел. Народът на Израел би трябвало да живее в мир, акцентира Песков, само че съобщи, че най-важната задача в този момент е да се постави завършек на войната в Близкия изток.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР