Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков се въздържа от коментар на

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков се въздържа от коментар на
Коментари Харесай

Песков отказа да коментира информацията за забрана за влизане в Русия на черногорски политици

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков се въздържа от коментар на известията в медиите, според които министър председателят на Черна гора Душко Маркович, водачът на Демократическата партия Мило Джуканович, ръководителят на Народното събрание в Подгорица Иван Брайович и редица други черногорски политици попадат в санкционен лист на Москва, който им не разрешава достъп до територията на Руската федерация, предават съветските медии.

„ Не разясня този въпрос “, съобщи пред публицисти представителят на съветския държавен глава.
Агенцията привежда информация, според който ограниченията би трябвало да са въведени в отговор на присъединението на Черна гора към страните, наложили наказания против Русия.

По-рано черногорските медии оповестиха, базирайки се на източник, непосредствен до съветската дипломация, че в " черния лист " на Кремъл са всички членове на държавното управление, депутати, в това число 46-те народни представители депутати, дали своят вот за Протокола за присъединение към НАТО, както и шефовете на огромни държавни компании.

" Списъкът съдържа имената на минимум 79 души, които Москва ще задържи при летищния паспортен надзор. Дори и депутатите от опозиционния „ Демократичен фронт “ ще бъдат проверявани, когато влизат в страната ", съобщи същият източник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР