Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков нарече западните изявления за безумни

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков нарече западните изявления за безумни
Коментари Харесай

Кремъл не приема безумните“ обвинения за смъртта на Навални

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков назова западните изказвания за " безумни " и " неприемливи " , като се има поради, че няма информация за повода за гибелта.

" Няма информация за аргументите за гибелта. А има такива изказвания. Очевидно това са безусловно неистови изказвания. Ние считаме сходни изказвания за безусловно неприемливи, акцентира Песков, представен от ТАСС.

Първото изявление на Дмитрий Песков след информацията за гибелта на Навални беше още по-кратко - че на президента на Руската федерация Владимир Путин е докладвано .

Въпреки че някои съветски медии популяризират информацията, че политикът е изгубил живота си в резултат на тромб, това не може да се смята за надеждна информация сега, до момента в който не бъде осъществена аутопсия и не бъде открита повода за гибелта на Навални.

Дмитрий Песков не споделя нищо за тези клюки, заявявайки, че няма дефинитивна информация от Федералната работа за осъществяване на наказванията (ФСИН).

В отговор на въпрос дали Кремъл ще реагира на тази обстановка, Песков означи: " ФСИН реагира ". " Казахме всичко, беше докладвано на президента, по-късно ФСИН прави всичко, което би трябвало да се направи ", приключи представителят на Кремъл. В отговор на въпрос дали президентът може да поеме контрола върху следствието на гибелта на Навални, Песков декларира: " Нямам какво повече да ви кажа по тази тематика. "
 Джо Байдън: Помнете, Путин е виновен за гибелта на Навални
Джо Байдън: Помнете, Путин е виновен за гибелта на Навални

Десетки политици от целия свят разясняват гибелта на съветския опозиционен водач

Преди това ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин с лекост назова " виновниците за гибелта на Навални " - съгласно него са западни водачи.

" Всички те, семействата им за необятно известни - от генералния секретар на НАТО и управлението на Съединени американски щати до Шолц, Сунак, Зеленски - са виновници за гибелта на Навални. Именно за тях, които към този момент са взели голям брой неверни решения и се придържат към позициите си, е преференциална гибелта на Навални ", написа Володин в профила си в Telegram.

Мария Захарова, представителят на съветското Външно , също съобщи, че моменталната реакция на обвиняване към Русия на водачите на страните от НАТО във връзка гибелта на Навални е саморазобличителна. " Съдебно-медицинска експертиза още няма, само че изводите на Запада към този момент са подготвени ", съобщи Захарова.
 В Москва предизвестиха за
В Москва предизвестиха за " нерегламентирани " акции след гибелта на Алексей Навални

Вече се появяват известия и за арестувани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР