Говорителят на Кремъл Дмитрий Медведев заяви, че Съветът Украйна -

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Медведев заяви, че Съветът Украйна -
Коментари Харесай

Боян Чуков предрече, че Украйна ще изчезне: Всички започват да мислят кой каква част ще вземе от нея

Говорителят на Кремъл Дмитрий Медведев съобщи, че Съветът Украйна - НАТО ще завърши, тъй като едната от страните ще изчезне.

 

" Медведев е прав, че няма да има такава страна. Той го играе Жириновски в Руската федерация. Проблемът е, че няма военачалник от запаса, който да смята, че Украйна има някакъв метод да завоюва войната. Всички, въпреки и под сурдинка, стартират да се стремят към това какво ще остане от Украйна и кой каква част от нея ще вземе ", съобщи интернационалният анализатор Боян Чуков в студиото на " Bulgaria ON AIR ".

 

Той акцентира, че на срещата във Вилнюс е имало спор сред обособените участници - Съединени американски щати и Германия имат позиция, че Украйна не би трябвало да влезе в НАТО. 

 

" Имаше рой от дребни страни от Източна Европа, подкарани от Англия да поддържат Зеленски в обиколката му в Европа, с цел да поддържат влизането на Украйна в НАТО. Това влиза в английските ползи, които желаят да осъществят световна Британия, което не е същото като американската геостратегия. Пиарите на Байдън смятат, че войната заплашва неговото преизбиране, на изборите желаят Байдън да няма връзка с това, което се случва в Украйна ", разяснява Чуков.

 

Пред Bulgaria ON AIR той акцентира, че след новината от Ердоган за разширението на НАТО с Швеция, е назряло напрежението сред Турция и Гърция. В същото време Япония и Австралия са изострили връзките си.

 

" Тръгвайки по пътя на зелената енергетика, Австралия сподели, че няма да добива повече природен газ, а 40% от природния газ в Япония е австралийски ", обоснова се Чуков.

  

По думите му на срещата във Вилнюс Зеленски си е " изтървал нервите ": " Първоначално беше доста нападателен, сходно държание имаше и Кулеба, наподобява някой го прибра в стаичка и му " начука обръчите ".

остът е уверен, че няма по какъв начин противоречивите територии да бъдат отвоювани от Руската федерация.

 

" Предполага се, че част от Западна Украйна ще се интегрира с Полша и ще стане член на НАТО, само че като територия на Полша, а не като страната Украйна. Големите специалисти в региона на геополитиката смятат, че Новорусия ще бъде съветска, Малорусия ще бъде в плен на хаоса, след което по един или различен метод ще се реинтегрира към Руската федерация ", съобщи Чуков.

 

Международният анализатор изрази позиция, че демилитаризация има освен в Украйна, НАТО, само че и в Съединени американски щати.

 

" Байдън се изтърва като го питаха за какво праща касетъчни муниции. Той сподели " тъй като се свършиха 150 мм снаряди ", даде образец гостът.

Чуков предизвести, че страната ни би трябвало да бъде доста деликатна да не бъде вкарана в интернационален капан.

 

" България при огромните геополитически разтърсвания може да се окаже част от някоя пакетна договорка, чат от такава пакетна договорка може да е нашата територия. За Турция е доста забавно черноморското ни крайбрежие, по време на Студената война първата работа на турската страна беше да завземе черноморското крайбрежие ", даде образец Чуков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР