Говорителят на кабинета Лена Бориславова продължава да демонстрира пълно неуважение

...
Говорителят на кабинета Лена Бориславова продължава да демонстрира пълно неуважение
Коментари Харесай

И Лена Бориславова се появи с огромна цепка на роклята, втрещи министрите на заседание в МС

Говорителят на кабинета Лена Бориславова продължава да показва цялостно пренебрежение към институцията, която съставлява. Визията на младата жена от ден дневно става все по-разкрепостена.

След като преди 10-ина дни Бориславова се появи в Народното събрание по дънкова пола, необятна тениска и маратонки, размахвайки годежен пръстен в деня на свалянето на шефа на Народното събрание, през днешния ден доближи връхната точка на скандалното си облекло с оранжева рокля с цепка съвсем до кръста. Недопустимо е една дама да наподобява по сходен метод, да не приказваме за един представител на кабинета!

Видимо спокойна и без капчица срам Бориславова се разноски неведнъж в залата, където се организират събранията на най-висшия управителен орган в страната, преминавайки зад тила на министрите, заседаващи по значими държани въпроси.

Именно тук пролича и контрастът сред нея и близките, облечени в костюми, със сака и панталони, с ризи и вратовръзки - както дамите, по този начин и господата бяха спазили протоколните правила, изискващи се от обикновените правила за благовъзпитание на " Дондуков " 1.

Несъмнено, Бориславова има отлична физика, само че не е редно да я показва в Министерския съвет, даже е изцяло неприемливо. Облеклото й е следващата провокация от страна на неопитните представители на Политическа партия, който постоянно като че ли не знаят къде се намират.

На упоменатото съвещание на Народното събрание на 16 юни медиите означиха гафа във визията на вицепремиера Калина Константинова, която също бе отишла на работа с рокля с дълбока цепка. За страдание, Бориславова не си е взела поука от осмиванията над колежката й, излагайки се в пъти повече - както с още по-изрязаната си дреха, по този начин и с крещящия й цвят.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР